top of page
Location: Ang Mo Kio Avenue 4

HAVEN

Something new out of something old

Homes are often deemed to be isolated dwellings for rest but what if one wanted the joint experience of their home being a private and social space?

 

Enter Haven, a jumbo apartment essentially made up of two units carefully split into three sections – private, semi-private, and social  – designed to cater to the homeowners’ vision and to refresh the existing layout.

221025_Rooot_068.JPG

Haven adopts a soothing colour palette of dark brown, beige, white, and bits of black for a timeless and delicate look and feel. The use of various colours is not limited to the walls and the furniture, but the floor too.

The floors of the social area, specifically the foyer, living, and dining room, were thoughtfully demarcated with assorted colours and materials to translate emptiness into spaciousness after the original walls were demolished to merge the three into one space.